Sidor

30 sep. 2011

Försöker iaf

Har kämpat i två dagar nu med inställningen att det inte finns en morgondag. Hur har det gått? En förkylning har knäckt min kämparglöd något får jag tyvärr erkänna MEN inte helt. Igår gick på skakiga ben till skatteverket i ett försök att sluta fred. Vet inte om jag lyckades för jag fick fylla i en blankett men blev tillsagd att den minsann inte var rätt ifylld så de kommer kanske höra av sig (?) Denna fredagkväll har spenderas med att göra klart projektplaner och fylla i projektsstödsblanketter.  I övrigt lever bananflugor loppan i köket och växter går en stillsam död tillmötes.
men IMORN är det lördag och då ska ni få se att det händer grejer!!!

28 sep. 2011

I morgon är det en annan dag

Jag är inne i en svacka, detta läge hamnar jag i ibland. Symtomet är - jag gör det imorn! Vattna blommorna - imorn Diska - imorn Laga mat- imorn Gå till skatteverket - imorn Fixa ansökningar - imorn och så fortsätter det, dag efter dag. Resultatet blir ledsna växter, konstiga lukter i köket, snabbmat, skatteverkskräck och en massa stress. Jag förstår att detta är dumt, opraktiskt och onödigt, hallå bara gör! MEN jag orkar inte riktigt bry mig just nu. MEN imorn kanske jag gör det!

Fortsättning följer...

26 sep. 2011

Kära skatteverket, låt oss vara vänner

Jag har fått en förfrågan från skatteverket inför beslut om min taxering.....jag blir rädd
I årets inkomstdeklaration har jag ett överskott på hela, håll i er nu 538 KRONOR men jag har tydligen inte lämnat en näringsbilaga....nu är jag riktigt rädd
Bilagan ska lämnas in senast IMORN...gaaaah
Jag är uppriktigt rädd för skatteverket så jag ska verkligen göra det dom begär OCH jag försöker inte lura staten på 538 kronor, bara så ni vet!

Fortsättning följer...

25 sep. 2011

Soffhäng

Dagen började med lyxfrukost tillsammans med Hanna innan hon for tillbaka hem. Resten av dagen har spenderats i soffan med datorn letandes musik. Resultatet blev två nya spellistor och självklart delar jag med mig

Gå & Sitta

Dansa & Springa

Den här veckan ska produktionsbidragsansökningar lämnas in så, suck, det är bara att ta tag i. Inte det roligaste jag vet men för nu så skjuter jag upp det på morgondagen. Bästa lösningen jag vet!

24 sep. 2011

Kulturnatten

Yeah, nu är vi klara! Förlåt att jag inte hållt bloggen uppdaterad under dagen men jag erkänner...jag har inte lärt mig blogga via mobilen och datorn fick stanna hemma. Vi har haft en sån fantastisk dag! Vi har kört fyra föreställningar och fått fin feedback, bland annat att vi var bäst på kulturnatten (och det var inte en kommentar från någon som känner oss!). Visserligen så är ju natten inte slut än men jag räknar ändå med att vi var bäst ;-) Nu har vi skålat i champange och ska duscha för sen blir det middag och karateklubben.
Återkommer i morgon!

Tre trötta dansare!

23 sep. 2011

Ladda om

Imorn är det dax att köra! Allt kändes väldigt bra i söndags sen blev jag uppäten av mitt undervisningsjobb och har knappt hunnit tänka på lördag. Nu är det fredag, oops. Just nu sitter jag på bussen hem från Stockholm efter en studiedag omkring entreprenörskap, intressant men nu måste jag ladda om. Vädret är fantastiskt så funderar på att ge mig ut och springa när jag kommer hem. Känns som ett bra sätt att rensa skallen och släppa vardagen och ställa om fokus.

Till kvällen kommer Hanna heeeela vägen från Gävle :-)

Morgondagen kommer bli hur grym som helst!!!!!!!!

Tills ni väntar på att se vår fantastiska föreställning så kolla på det här klippet med en av mina favvo lärare Corinne Lanselle
http://www.youtube.com/watch?v=MX2VXAHiyZU

20 sep. 2011

Ändrade tider!

Igår tog jag beslutet att byta tider på föreställningarna på lördag. Eftersom ljuset är som det är så kör vi på dagen nu istället. Nya speltider är alltså 15.30, 16.30, 17.30 samt 18.30. Det innebär att i programmen för kulturnatten så står de gamla tiderna men det kan inte hjälpas nu syns vi i alla fall :-) Har uppdaterat vår affisch också

Efter att ha tittat på bilder och filmer från repet i söndags insåg jag att jag måste byta scenkläder, fan, fan. Åse och Hanna är jättefina men jag ...nja inte direkt. En mage sticker fram i tid och otid, måste åtgärdas. Visst är det välplanerat att upptäcka detta en vecka innan föreställning? Men av någon anledning känner jag inte att det stressar mig.



18 sep. 2011

Dagens dans

Aj, vilka stumma kroppar vi hade idag! Rent fysiskt tog det emot men vi fick mycket gjort och är klara och nöjda med resultatet. Men det finns en del saker att känna oro över! Det är en vecka kvar innan vi kör och jag måste antingen byta speltider eller fixa ljussättning. Belysningen på platsen är jättedålig och vi hade tänkt köra på kvällen. Imorn ringer jag kommunen och kollar om den belysning som finns kan tändas upp. Om inte så borde vi byta speltider och köra på dagen istället. Detta skulle innebära att på alla flyers odyl kommer det att stå fel. Att fixa belysningen själv är alldeles för dyrt och med alldeles för kort framförhållning. Ett annat "problem" vi kan få är, publiken. Kommer publiken förstå var de ska vara och att de hänger med i föreställningen eftersom den förflyttar sig? Jag har gjort den STORA missen att inte köra med testpublik. Så tja det blir ju som det blir. Många av missarna jag gör beror på att jag kastar mig in i projekt utan att först verkligen tänka igenom det. Jag får idéer och tycker att de är så bra att jag inte kan låta dem gå till spillo. Men det är väl en annan diskussion och självrannsakan antar jag.
Trots det och att det känns lite stressigt och osäkert så har jag den här helgen hittat tillbaka till kärnan. Det här verket vill jag ska vara lustfullt, avslappnat, lekfullt och opretentiöst, det känns som att det har blivit så. Nu hoppas jag att vi kan förmedla det på lördag och att vi får publik oavsätt om kör dag eller kväll.

HANNA



ÅSE



JAG


17 sep. 2011

Vi har hängt bland knarklangarna idag och störde deras business med dans

Mycket hann vi med idag! Större delen av verket är klart men fortfarande har vi våra solon att fixa. Jag har kollat igenom filmerna från dagen och gjort anteckningar, tror att jag är redo för finjusteringar imorgon. Vi anar att platsen vi jobbar på har mer att erbjuda än bara fukt, skit, spindlar och rost.



















Kvällen spenderas med Hanna framför tv:n efter en middag med Yam Yam pizza och efterrätt med kladdkaka och glass.  Gött!

16 sep. 2011

Har nackspärr, dumt, dumt,dumt!

Det är fredagkväll och jag sitter klistrad framför datorn med en varm vetekudde runt axlarna. Jag har lyckats få nackspärr lagom till en helg full med repetitioner. Ont gör det så ikväll gäller det att kurera för imorn måste jag vara redo att stå på händer,klättra och göra allt möjligt och omöjligt. För jag repar till det här :

15 sep. 2011

Vad har jag gett mig in på? Ingen aning.

Det här är ett experiment!
Har aldrig skrivit en blogg förut och är överlag inte jättebra på att skriva för jag stavar som en kratta, haha. Hur som helst, så kan det vara så att det kanske tar lite tid för mig att hitta rätt sätt att kommunicera via det här mediet, vilket kanske blir underhållande, pinsamt eller kanske bara lite lagom så där. Mitt mål är att som minst skriva en gång i veckan men förhoppningsvis oftare men först, lära mig använda det.