Sidor

27 maj 2012

Kulturernas Karneval





På plats
All access








Repetitioner
Strax föreställning

Linda, vår assistent, fotograf, filmare och vän

Man kan ju lätt tro att detta är vår publik...


Arbetsdagen avslutad
Byter Uppsala mot Stockholm


GODNATT!

26 maj 2012

21 maj 2012

Idag gjorde jag något jag borde göra oftare, massage. Inte vilken som helst heller utan finsk djupmassage. Får erkänna att det var en slump att det blev just finsk massage. Syftet är att undvika en total låsning vid skulderbladet och ja, slippa huvudvärk vore ju gott också. Men det hela var nog bland det mest brutala jag varit med om. Kan något som gör så jävla ont vara bra? Jag är tveksam, känner mig mörbultad och lätt illamående fortfarande, 4 timmar efter behandling. Men tillbaka ska jag, och utsätta mig för detta igen. Hoppas innerligt att det är värt!

20 maj 2012

Sammanfattning av helgen

Igår var vi i Uppsala och testade föreställningen på den specifika platsen, vid en parkbänk och två gigantiska träd i Engelska parken. Snabbt insåg vi att en hel del av materialet måste vi justera och anpassa. Det är ju poängen med den här föreställningen också.  Torrt och fint grus alternativt högt gräs och jord tillåter inte vad som helst. Så vi fixade och trixade och gjorde klart det hela idag i en studio i Gävle. Känns bra men måste repas ytterligare under veckan. Det var inte bara koreografin som var i fokus igår. Vi fick lägga några timmar på vår lilla reklamkampanj också, visitkort i färgglatt garn. Exempelvis:




Men viktigast är dansen
Det här klippet är så kort så blinka inte

Vill man se verket färdigt och i sin helhet så kom till Engelska parken, kl 16.00, nästa lördag den 26 maj. En massa annat händer också på Kulturernas Karneval

18 maj 2012

Så okej, tiden i studion var ju näst intill slöseri med tid. Men i övrigt så har jag lyckats fixa vår lilla reklamkampanj
I morgon kommer dessa dyka upp runt om i Uppsala med instruktionen att ta sig till Engelska parken kl 16.00 nästa lördag.

Dance Dance Dance Goes Uppsala
Sitter på golvet i studion och har totalt noll inspiration. Vad jag än gör så vill den inte dyka upp. I morgon åker jag till Uppsala för att repa Dance Dance Dance på plats och tanken var att jag idag skulle göra klart material. I mitt huvud så hade jag en jättebra idé som såg riktigt bra ut...i huvudet. I verkligheten uppenbarligen en dålig idé.

16 maj 2012

Heeeeeela kvällen har ägnats till att lyssna på musik och självklart delar jag med mig! Se listan till höger :-)

14 maj 2012

Men vad hände egentligen med den här dagen?

Har haft en olustkänsla och koncentrationssvårigheter idag. Varför? Vet inte...det började väl med att jag sov dåligt och drömde en massa saker som har hängt kvar under dagen. Inget blev riktigt som det skulle. Planen jag hade (igår) var ungefär så här: 8.30-12 studion, lunch, sen jobba med administration och planering gärna på ett kafé (för omväxling) mellan 13-16. Som sagt inget blev som det skulle. Kom till studion 9.30 och gick därifrån med trött huvud och blyfyllda ben strax efter klockan 11. Åt lunch och fastnade framför tv.n...allt för länge. Sen gick liksom tiden och ja runt klockan 20 så blev nåt som kan kallas hederligt arbete genomfört. Och här sitter jag nu och har skjutit saker på framtiden.

13 maj 2012

Smider planer för framtiden. Men först ro iland de närmsta åtagandena. Näst ut är Dance Dance Dance goes Uppsala

7 maj 2012

Nytt

Kolla in den nya sidan jag har gjort! Jag har listat allt koreografiskt arbete som jag har gjort så här långt! Titlar, år, korta kommentarer och en del klipp finns nu att tillgå, yeah.